הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית וחומץ ביחס של 3:1 - על כל כוס שמן זית בערך שליש כוס חומץ.
יין אדום - בערך שליש כוס
שנים שלשה בצלים גדולים ויפים
שום - לפי הטעם
עלי דפנה - 3-4 עלי דפנה
טימין
קצת פלפל אנגלי שלם - כמה כדורים לניחוח
פלפל
מעט מלח
אופן ההכנה
פורסים את הבצל לחתיכות ועיגולים שטוחים
מועכים שיני שום
מערבבים את כל חומרי המשרה (שמן, חומץ, יין, תבלינים)
משרים את הבשר במשרה, בכלי גדול
מכסים בבצל ובשום
מניחים משהו כבד שיהדק את הבשר
נותנים להכל לנוח במקרר יומיים בערך - תלוי בכמות הבשר והסוג (לכבש מעט יותר, בקר מעט פחות ועוף יכול להיות אפילו ללילה).
מוציאים ושמים על האש
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון