הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה
קמח
ביצה
שמן
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים הסיר בערך שעה עד שהם רקים ברגע שתפוחי האדמה מוכנים שמים אותם בקערה ועושים מהם פירה (חלק שלא יהיה גושים) מוסיפים פקק שמן לתערובת וממשיכים לכבוש את תפוחי האדמה מוסיפים את הביצה וממשיכים לכתוש ואז מוסיפים חצי כוס קמח ומתחילים ללוש את הבצק בידים מוסיפים קמח עד שהבצק לא דביק יותר
עושים גלילים של הבצק וחותחים חתיחות קטנות את החתיכות הקטנות של הניוקיס מכניסים לסיר של מים רותחים (על הגז) ואת הניוקיס שצף לוקחים לקערה והניקיס מוכן
מגיש:
מקור: גל מאירי
שתף את המתכון