חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה כושית ואגוזים לפסח או ליום יום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה כושית נפלא שאפשר להכין אותה בדקה ה90 שמודיעים ברגע האחרון שאורחים מגיעים
עוגה כושית ואגוזים לפסח או ליום יום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה כושית נפלא שאפשר להכין אותה בדקה ה90 שמודיעים ברגע האחרון שאורחים מגיעים
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות קקאו
3 כפות קמח / קמח מצה
200 גרם אגוזים טחונים
1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
1) מפרידים א הביצים ומקציפים את החלבונים יחד אם הסוכר עד שנוצר קצת נוקשה.
2) מערבבים יחדיו את החומרים היבשים ומוסיפים את החלמונים אחד אחד.
3) את כל הבלילה הזאת מערבבים בזהירות לתוך המקצפת החלבונים.
4) מוזגים לתוך תבנית קוטר 24 ואופים בחום של 160 מעלות.
5) אחרי כ 20 דקות מעלים את חום התנור ל 180 מעלות ואופים 20 דקות נוספים.
6) מוציאים מין התנור ומצפים ברוטב שוקלד או שנותנים להתקרר ומצפים בכל ציפוי רצוי
בתאבון
מגיש: גולן_ניבה
מקור: אישי
שתף את המתכון