חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות ש. צ'יפס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות ש. צ'יפס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מחמאה
1 כוס סוכר לבן
21 כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
21 2 כוסות קמח תופח
1 שקית (300 ג"ר) שוקולד צ'יפס
1 כוס אגוזים או פקאנים קצוצים דק
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
מערבלים את המחמאה עם הסוכר הלבן והחום במערבל. מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל, ממשיכים לערבל עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שנוצר בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס והאגוזים ובוחשים בעזרת כף עץ. מרפדים תבניות אפיה שטוחות בנייר אפיה. צרים עוגיות כדוריות בעזרת שתי כפיות ומניחים במרחק מה זו מזו. אופים בתנור המחומם במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
שמים על רשת לצינון ושומרים בקופסאות אטומות.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון