חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה אמנון עטוף בחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה אמנון עטוף בחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל חצוי לרוחב ופרוס לאורך
2 דגי אמנון מפולטים
4 כפיות ממרח טפנד זיתים שחורים עם אנשובי (ע"ע)
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
רבע לימון
1 ביצה טרופה
פירורי לחם
שמן
מלח
אופן ההכנה
משמנים וממליחים את החצילים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה. מניחים את פרוסות החצילים בצד. מניחים בתבנית את הפילטים של הדג. על כל פילה זורי מעט מלח. מורחים על כל פילה כפית מטפנד הזיתים ומפזרים מעט פלפל צ'ילי מעל. סוחטים את רבע הלימון מעל הדגים ומכניסים לתנור החם (אותה טמפרטורה) למשך כעשר דקות. מוציאים וחותכחם כל פילה ל-3 פרוסות. מניחים כל 2 פרוסות (פחות או יותר בגודל זהה) אחת על השנייה כמו סנדביץ'. מניחים את הפרוסות על קצה פרוסת חציל ומגלגלים. אם יש צורך מוסיפים עוד פרוסת חציל לגלגול. טובלים בביצה הטרופה ולאחר מכן בפירורי הלחם. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הדג העטוף עד להשחמה נאה מכל הכיוונים (כמו שניצל).
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון