הוראות הכנה
מרכיבים
4 ירכי עוף
150-200 גרם שעועית ירוקה חצויה לשניים
1 כף כורכום
1 כפית פפריקה חריפה
1 בצל חצוי ופרוס
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות גס
1 פלפל חריף קטן קצוץ דק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר בינוני את השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות והפלפל החריף ומטגנים ביחד עוד כדקה. מוסיפים את השעועית הירוקה, הכורכום והפפריקה ומערבבים היטב ביחד. מוסיפים מים כדי שליש גובה הסיר. מניחים מעל את הירכיים כאשר צד העור מופנה כלפי מטה. מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כך כחמישים דקות עד שעה.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון