הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח המתאים ביותר הוא קמח מחיטת דורום אך קמח רגיל יעבוד גם כן.
2 ביצים,
כף אחת שמן זית
כף אחת מים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
הכנס את כל החומרים למיקסר, ערבב על ליצירת בצק (הוסף את הנוזלים בהדרגה, אם צריך
קצת יותר- הוסף).
משהים את הבצק במקרר כשעה עטוף בניילון נצמד.
מרדדים עם מערוך או מכונת פסטה (אם מכונה אז בשלבים- מהעובי הגדול לקטן).
אם הבצק מתפורר, יש ללוש שוב ולרדד מחדש.
ניתן ליבש או לבשל מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון