הוראות הכנה
מרכיבים
ענף סלרי קצוץ דק
שן שום קצוצה דק
1/2 פלפל אדום קצוץ דק
1/2 פלפל ירוק קצוץ דק
1/2 פלפל צהוב קצוץ דק
1 בצל שאלוט קצוץ דק
1 עגבנייה קצוצה דק
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
צרור עירית קצוץ דק
2 בצל ירוק -החלק הלבן
1/2 גזר קצוץ דק
6 זיתים שחורים מגולענים קצוצים דק
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס יין לבן
מלח
תבלין דג
2 יחידות פילה בר או לברק במשקל 180 גר´ ליחידה
אופן ההכנה
מטגנים את הירקות תוך כדי ערבוב. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את היין ומערבבים.
מניחים את חתיכת הפילה על נייר כסף, מתבלים בתבלין לדג, מעל יוצקים את הירקות המטוגנים, מכסים בחתיכת הפילה הנוספת, ועוטפים בנייר הכסף.
צולים על הגריל או מחבת פסים כ- 7 דקות מכל צד.
מגיש:
מקור: צחי בוקששתר - טעמים
שתף את המתכון