הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם כנפי עוף
לרוטב הברביקיו:
1/2 כוס רוטב סויה
1/4 כוס קטשופ
3-4 כפות דבש
אופן ההכנה
מערבבים כל את מרכיבי הרוטב בקערה, מוסיפים את הכנפיים ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר שעה לפחות, או עד 4 שעות.
מחממים גריל פחמים. מכינים כוס מים ליד הגריל.
מניחים על הגריל כשהוא חם אך לא לוהט, רצוי על על רשת הניצבת במרחק של 10 ס"מ מהלהבה. אם השומן של הכנפיים הנטוף על הגחלים מבעיר את האש, משתמשים בכוס המים שהכנו כדי לכבות אותה. צולים על הגריל 15 דקות מכל צד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון