הוראות הכנה
מרכיבים
8 קישואים למילוי
למילוי.
350 גרם בשר עוף/בקר טחון
1 בצל גדול מגורד
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל מטוגן
1 כפית כמון
פלפל שחור גרוס לפי טעם
1 כף אבקת מרק עוף
מלח לפי טעם [אם יש צורך]
1 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה
לרוטב:
2 כוסות מים
1/4 כוס שמן לטיגון
2 בצלים קצוצים דק
2 כפות רסק עגבניות
אבקת מרק עוף לפי טעם [אין צורך להוסיף מלח]
1 כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס לפי טעם
אופן ההכנה
לרוקן את הקישואים. בקערה לערבב את מרכיבי המילוי לתערובת אחידה.
למלא את הקישואים בתערובת הבשר.
להניח בסיר בשכיבה את הקישואים בצפיפות.
להכין את הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף את הרסק ולהמשיך לטגן על אש נמוכה עוד 2
דקות. להוסיף את המים, אבקת המרק והתבלינים. להמשיך לבשל על אש קטנה עוד 10 דקות.
לשפוך את הרוטב על הקישואים, להביא לידי רתיחה ולבשל על אש קטנה עם חצי מכסה חצי שעה או עד שהקישואים מבושלים והרוטב סמיך.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון