הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר
1 וחצי מחמאה
כוס סוכר
4 חלמונים
4 ביצים
כוס קמח
כוסיות/קעריות חד פעמיות
תוספות:גלידה וסירופ שוקולד
אופן ההכנה
שמים בסיר קטן את השוקולד החמאה והסוכר על אש קטנה ומערבבים עד שזה נמס.
בקערה אחרת שמים את הביצים והחלמונים מערבבים ומחכים קצת שהשוקולד שהמסנו התקרר.מוסיפים את השוקולד לביצים ומערבבים היטב ולאחר מכן מוסיפים את הכו הקמח ומערבבים טוב טוב.לאחר שהכל נמצא בעיסה אחת (ללא גושים) מחלקים את זהה בכוסיות החד פעמיות ומכניסים לתנור למשך 17 דקות בלבד.
להגשה:לאחר שזה מוכן הופכים את הסופלה על צלחת ההגשה שמים ליד את כדור השוקולד ומוסיפים מעל את הסירופ שוקולד.וכמוסן מגישים...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון