הוראות הכנה
מרכיבים
4 חבילות פרחי ברוקולי קפוא - 400 גרם או שתי חבילות של 900 גרם
2 שמנת מתוקה או אחת מהן חמוצה או יוגורט
2 כפות אבקת מרק עוף
גבינת צWדר או גבינה צהובה או בכלל בלי השלב הזה של הגבינה
אופן ההכנה
להפשיר היטב
לערבב בקערה את כל החומרים, למער הברוקולי
להניח את הברוקולי בתבנית -פיירקס או חסינת חום
לשפוך את החומרים מהקערה על הברוקולי
אם יש צורך בכמות רוטב גדולה יותא - לדלל את תוכן הקערה בחלב
מידי פעם להפוך את הברוקולי בתבנית
אם רוצים גבינה - להוסיף אותה מעל ל-10 דקות אחרונות
כמות הנוזלים והרכות - בהתאם לבחירה
התוצאה - מעדן אמיתי מומלץ ללא הגבינה הסופית ואז נח יותא בהגשה
כמו כן מומלץ שלא להגזים בכמות הרוטב שייתא רק ולא טובל ברוטב
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון