הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
שמן זית לטיגון
1 קופסא גדולה עגבניות מרוסקות(לא רסק!)
בצל גדול קצוץ
תבלינים:מלח,פלפל,אורגנו,קרי,פפריקה מתוקה
לעוף:
4 חזות עוף כתותים (כמו לשניצל)
8 כפות אורז לא מבושל
4 כפות פטריות משומרות או טריות,פרוסות
מלח ופלפל
12 קיסמי שיניים
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב:
מטגנים את הבצל בשמן לריכוך.
מוסיפים עגבניות ותבלינים ומרתיחים.
בינתיים מכינים את העוף:
מערבבים אורז,פטריות ותבלינים.ממלאים כל חזה ברבע מן התערובת,
מקפלים לחצי ומהדקים בשלושה קיסמים.
מניחים ברוטב הרותח ומבשלים על אש קטנה חצי שעה-ארבעים דקות.
לשובע!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון