הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא גדולה עגבניות מרוסקות
1 קופסא פטריות שמפיניון חתוכות
1/2 מיכל שמנת בישול פרווה (אפשר גם מתוקה, אז המרק חלבי)
1 בצל גדול קצוץ דק
שמן לטיגון
מים
1 כוס אטריות דקיקות למרק
תבלינים ע"פ הטעם:מלח,פלפל,אורגנו,פפריקה,סלרי
גבעולי בצל ירוק לעיטור- לא הכרחי
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן עד שמתרכך מעט
מוסיפים את הפטריות ומטגנים שתי דקות נוספות.
שמים את העגבניות+שתי קופסאות של העגבניות מלאות במים.
מתבלים ומביאים לרתיחה.
מבשלים מכוסה על אש קטנה 20 דקות נוספות.
בחמש הדקות האחרונות מוסיפים את האטריות.
מכבים את האש,מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
מגישים חם בעיטור בצל ירוק.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון