חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקוויטים וקצפת משגעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות נהדרת קלה, מפתיעה ולא מאמינים שבבסיסה ביסקויטים אפשר פטי-בר בהיר או בטעם שוקולד, אישית אני מעדיפה את הכהה כי אז לא רואים הבדל בצבע וזה יוצר הפתעה לכך שזו עוגת ביסקוויטים
עוגת ביסקוויטים וקצפת משגעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות נהדרת קלה, מפתיעה ולא מאמינים שבבסיסה ביסקויטים אפשר פטי-בר בהיר או בטעם שוקולד, אישית אני מעדיפה את הכהה כי אז לא רואים הבדל בצבע וזה יוצר הפתעה לכך שזו עוגת ביסקוויטים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות פטי-בר
2 כוסות מים או חלב
2כף קפה נמס (הפושט)
1.5 חבילת גולד בנד
200 גר' שוקולד מריר
2 כפות קקאו
4 ביצים (מופרדות )
5 כפות סוכר
2 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
4 שכבות : ביסקוויטים, קרם חום, ביסקווטים, קצפת
הכנת הביסקוויטים : טובלים אותם בקערה שבה עורבבו המים (או החלב ) ו-1 כף גדושה אבקת קפה נמס
אפשר להוסיף בעזרת כף על שכבת הביסקוויטים שסודרה בתבנית עוד מעט מהנוזל בו טבלנו - לזרוז הריכוך של הביסקוויטים.
השכבה החומה (השנייה) בסיר קטן על אש נמוכה להמיס : את הגולד- בנד את השוקולד המריר 1 כף קפה נמס ו-2 כפות קקאו.
להוריד מהאש וכשמתקרר מעט להוסיף 4 חלמונים ולערבב היטב .
להקציף את 4 החלבונים עם 4 כפות סוכר (לקצף יציב).
לאחד את החלבונים המוקצפים עם תמיסת השוקולד ( בתנועת קיפול).
למרוח שכבה זו על שכבת הביסקוויטים הטבולה והמסודרת בתבנית.
מעל השכבה החומה - לחזור עם שכבת ביסקוויטים נוסםת (השכבה השלישית של העוגה) לאחר שתוכן באופן זהה לאמור לגבי שכבה ראשונה.
מעל שכבת הביסקוויטים הנוספת למרוח שכבה אחרונה שהוכנה מ:
השמנת שהוקצפה ביחד עם 1 כף סוכר.
להניח לקרור למספר שעות שהביסקויטים יתרככו עוד יותר מהנוזלים שיספגו
התוצאה נהדרת!
מגיש: שרון שני
מקור:
שתף את המתכון