הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות פטי-בר
2 כוסות מים או חלב
2כף קפה נמס (הפושט)
1.5 חבילת גולד בנד
200 גר' שוקולד מריר
2 כפות קקאו
4 ביצים (מופרדות )
5 כפות סוכר
2 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
4 שכבות : ביסקוויטים, קרם חום, ביסקווטים, קצפת
הכנת הביסקוויטים : טובלים אותם בקערה שבה עורבבו המים (או החלב ) ו-1 כף גדושה אבקת קפה נמס
אפשר להוסיף בעזרת כף על שכבת הביסקוויטים שסודרה בתבנית עוד מעט מהנוזל בו טבלנו - לזרוז הריכוך של הביסקוויטים.
השכבה החומה (השנייה) בסיר קטן על אש נמוכה להמיס : את הגולד- בנד את השוקולד המריר 1 כף קפה נמס ו-2 כפות קקאו.
להוריד מהאש וכשמתקרר מעט להוסיף 4 חלמונים ולערבב היטב .
להקציף את 4 החלבונים עם 4 כפות סוכר (לקצף יציב).
לאחד את החלבונים המוקצפים עם תמיסת השוקולד ( בתנועת קיפול).
למרוח שכבה זו על שכבת הביסקוויטים הטבולה והמסודרת בתבנית.
מעל השכבה החומה - לחזור עם שכבת ביסקוויטים נוסםת (השכבה השלישית של העוגה) לאחר שתוכן באופן זהה לאמור לגבי שכבה ראשונה.
מעל שכבת הביסקוויטים הנוספת למרוח שכבה אחרונה שהוכנה מ:
השמנת שהוקצפה ביחד עם 1 כף סוכר.
להניח לקרור למספר שעות שהביסקויטים יתרככו עוד יותר מהנוזלים שיספגו
התוצאה נהדרת!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון