חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מאנז' אה טרואה-Menage a Trois
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות מנז‘ א-טרויה (אהבה בשלושה טעמים-מריר, חלב ולבן). אפשר לשחק עם כמויות וסוגי השוקולד כך שיהיו לטעמכם
עוגיות מאנז' אה טרואה-Menage a Trois
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות מנז‘ א-טרויה (אהבה בשלושה טעמים-מריר, חלב ולבן). אפשר לשחק עם כמויות וסוגי השוקולד כך שיהיו לטעמכם
הוראות הכנה
מרכיבים
480 גרם שוקולד מריר
180 גרם חמאה
4 ביצים
11/2 כוסות סוכר
1 כף תמצית ווניל
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
עוד 350 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
270 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות
270 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות
מתכון ל - 30 יחידות
אופן ההכנה
+ ממיסים את השוקולד והחמאה ומצננים לטמפרטורת החדר.
+ מקציפים את הביצים והסוכר 5 דקות במהירות גבוהה עד שהתערובת אוורירית ובהירה.
מקפלים בעזרת מרית את השוקולד המומס לביצים.
+ מנפים יחד את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומוסיפים לתערובת השוקולד והביצים.
שומרים רבע מקוביות השוקולד לקישוט, ומוסיפים את שאר הקוביות לתערובת. מקררים את התערובת 3 שעות.
+ יוצרים בעזרת כף גלידה תלוליות מרווחות על נייר אפיה. (טובלים את הכף מדי פעם במים חמים).
+ מקשטים בקוביות השוקולד ששמרנו. אופים ב170 מעלות 15 דקות בלבד.
העוגיות יהיו רכות מאוד וסדוקות מעט, ולא ייראו מוכנות, אבל זה הזמן להוציאן מהתנור.
+ לצנן בתבנית (להתאפק - הן מתפרקות כשהן חמות). לאחר הקירור להפריד את העוגיות מנייר האפיה ולאחסן בשכבה אחת בקופסת פלסטיק אטומה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון