חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קל-מארי פסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מקדיש מתכון זה לידידה יקרה , מארי
קל-מארי פסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מקדיש מתכון זה לידידה יקרה , מארי
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פסטה אליקוידלי (גלילי פסטה קטנים) מבושלת לפי הוראות היצרן
100 גרם טבעות קלאמארי
100 גרם חסילונים ביבי מנוקים
50 גרם גבינה קשקבל חתוכה לרצועות להשחיל לפסטה
2 יחידות שמנת עמידה לבישול
1 בטטה בגודל בינוני קלופה חתוכה לקוביות קטנות 1X1 ס"מ
20 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
½ כוס יין לבן
2 שיני שום כתושות
15 חוטי זעפרן
¼ כפית אגוז מוסקט
3 כפות מים רתוחים
גבינת פומז'ן מגוררת
מלח, פלפל לטעמכם
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית והחמאה , להוסיף את הבטטה ולטגן עד השחמה,
להוסיף את היין הלבן ולצמצמם אותו.
להשרות את הזעפרן במים הרתוחים 10 דקות
לקחת שליש מכמות הפסטה ולהשחיל לכל אחד חסילון אחד
השליש השני להשחיל טבעת קלאמארי
ובשליש האחרון להשחיל את הגבינה
להוסיף את השמנת ולרכז , לתבל עם הזעפרן והמים ואגוז המוסקט, פלפל שחור גרוס טרי ומלח לפי הטעם,
להוסיף את הפסטה ולערבב יחדיוו.לבשל 10 דקות,
להגיש מיד עם שפע פתיתי פרמז’ן
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון