חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד טובה מאד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד טובה מאד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבלילה
1/4 בקבוק תמצית רום
1 כוס מיץ תפוזים טבעי
1 כוס סוכר
1 כוס קמח אסם
2 כפות שוקולית
5 ביצים בטמפ' החדר
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
1 כוס קקאו
חומרים לציפוי
1 שוקולד חלב
2 כפיות סוכר
2 כפיות קקאו
2 כפיות שוקולית
1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
אופן הכנת הבלילה
בקערה נפרדת בוחשים הביצים ואת הנוזלים.
בקערה נפרדת מערבבים את חומרים היבשים.
מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לנוזלים ובוחשים לבלילה אחידה.
מכניסים הבלילה לתבנית משומנת מס' 26 ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 150 מעלות ואופים כ – 1/2 שעה עד 45 דקות (תלוי בסוג התנור)יש לבדוק על מנת שלא תתייבש.
הכנת ציפוי
את כל חומרי הציפוי ממיסים על אש קטנה לאחר מכן שופכים על העוגה החמה ונותנים לה להתקרר.
מגיש: סילבי
מקור:
שתף את המתכון