חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקו פאי בסגנון מקדונאלד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקו פאי כמו במקדונלדס עם שוקולד כמו בלינצ'ס ממולא ומטוגן
שוקו פאי בסגנון מקדונאלד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקו פאי כמו במקדונלדס עם שוקולד כמו בלינצ'ס ממולא ומטוגן
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
50 גר' מרגרינה רכה
2 כפות סוכר
1/2 כוס חלב קר
למלית תפוחי עץ:
4 תפוחי עץ גולד דלישס קלופים ומגולענים
50 גר' חמאה
1 כפית קינמון
1/2 כוס סוכר חום
אבקת סוכר לקישוט
למלית שוקולד:
100 גר' שוקולד מומס
200 גר' מרגרינה רכה
1 חלבון
3/4 כוס סוכר
1 כף קפה נמס
4 כפות קקאו מנופה
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר עד לקבלת בצק חלק וגמיש, עוטפים בניילון
ומניחים למנוחה של 10 דקות.
2.חותכים את תפוחי העץ לקוביות בגודל 1x1 ס"מ, מחממים את החמאה במחבת ומסיפים את
הסוכר והקינמון, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומערבבים, מטגנים עד שתופחי העץ
מקבלים גוון שחום ומתרככים מעט, מסירים מהאש ומצננים.
3.מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט לעלה בעובי 5 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ
או חותכים מלבנים ברוחב 7 ס"מ ובאורך 10 ס"מ, מניחים כף מהמלית במרכז העיגול או
המלבן ומקפלים לחצי ליצירת חצי סהר או מלבן מאורך, מהדקים את הקצוות היטב בעזרת שיני
מזלג ומשטחים קלות.
4.להכנת מלית השוקולד, מערבבים את כל חומרי מלית השוקולד מניחים 2 כפיות מתערובת
השוקולד במרכז כל עיגול וסוגרים לחצי סהר ומהדקים היטב את הקצוות.
5.מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים כמה יחידות בכל פעם עד להזהבה יפה משני הצדדים.
6.מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת ומפזרים מעט אבקת סוכר מעל לקישוט.
מגישים חם
מגיש:
מקור: נסיון ותהיה
שתף את המתכון