הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלק קלוף ומגורר
1 קישוא מגורר
1 בצל פרוס דק
חצי כרישה חצויה לאורך ופרוסה דק
1 גביע שמנת חמוצה
חצי כוס חלב
3 ביצים
חצי כוס קמח תופח
מעט שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם מעט שמן זית. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד שהבצל מזהיב מעט. מוסיפים את הקישוא והסלק ומטגנים ביחד כשלוש דקות תוך ערבוב. מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים. מסירים מהאש ומעבירים לקערה. מוסיפים את החלב והקמח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון