חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בחומוס וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יום לפני משרים 2 כוסות חומוס
עוף בחומוס וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יום לפני משרים 2 כוסות חומוס
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוסות חומוס+ מים להשריה
3 יצילים
שמן לטיגון החציליפ
3 בצלים קצוצים דק
3 כרעיים חתוכים ומנוקים
פפריקה מתוקה, פלפפל שחור ומלח
מים עד כיסוי התבשיל
אופן ההכנה
משרים יום לפני אתהחומוס
מקלפים חותכים לפרוסות ומשרים במלח את החצילים
מטנים את החצילים ומניחים על נייר סופג
בסיר לחץ מטגנים במעט שמן את העוף ומוציאים.
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את החומוס, מערבבים הייטב
מוסיפים את התבלינים תוך עירבוב.
מניחים מעל החומוס את העוף, מוסיפים מים עד גובה החומוס,
מניחים מעל את החצילים המטוגנים.
סוגרים את הסיר ומבשלים על אש בינונית שעה עד שעה וחצי. לפתוח את הסיר רק לאחר שהאוכל התקרר.
יוצא מעדן!
מגיש: סופראמא
מקור: ישראלי
שתף את המתכון