הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוסות חומוס+ מים להשריה
3 יצילים
שמן לטיגון החציליפ
3 בצלים קצוצים דק
3 כרעיים חתוכים ומנוקים
פפריקה מתוקה, פלפפל שחור ומלח
מים עד כיסוי התבשיל
אופן ההכנה
משרים יום לפני אתהחומוס
מקלפים חותכים לפרוסות ומשרים במלח את החצילים
מטנים את החצילים ומניחים על נייר סופג
בסיר לחץ מטגנים במעט שמן את העוף ומוציאים.
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את החומוס, מערבבים הייטב
מוסיפים את התבלינים תוך עירבוב.
מניחים מעל החומוס את העוף, מוסיפים מים עד גובה החומוס,
מניחים מעל את החצילים המטוגנים.
סוגרים את הסיר ומבשלים על אש בינונית שעה עד שעה וחצי. לפתוח את הסיר רק לאחר שהאוכל התקרר.
יוצא מעדן!
מגיש:
מקור: ישראלי
שתף את המתכון