הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול חתוך לקוביות
כף חמאה
1 קופ' פטריות חתוכות (אפשר כמובן להחליף בפטריות טריות)
1 כף רוטב סויה
3 כפות יין לבן יבש
מלח ופלפל
מומלץ-50 גר' אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיתרכך מעט.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומבשלים 3 דקות נוספות.
טועמים.
מלקקים את האצבעות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון