הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
קורט מלח
3 כוסות קמח מנופה
1/2 שקית א.אפיה
1/3 כוס יין אדום מתוק
1 חב' ג'לי בזק בטעם תות או פטל
1/2 1 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
מקציפים לתערובת תפוחה ובהירה:ביצים,סוכר,שמן,מלח
מוסיפים ומערבבים:קמח,אבקת אפיה,יין,ג'לי
בסוף מערבבים עם המים הרותחים.
אופים בחום בינוני כחצי שעה עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
גורפים מחמאות מכולם.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון