הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות דקות
2 בצלים גדולים
150 גרם אגוזי מלך קלופים ושבורים לחתיכות
5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן
1 כף דבש
3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
1. פורסים את הבצלים, ומאדים עם השמן בסיר, על להבה בינונית, במשך כ-10 דקות - עד שהם מתרככים אך לא מזהיבים.
2.מגביהים את הלהבה ומוסיפים את הבשר. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות נוספות.
3. ממיסים את הדבש ב-1/4 כוס מים חמים, מערבבים עם הסויה, הצ'ילי המתוק והשום הכתוש ומוסיפים לסיר.
4. מערבבים ומוסיפים גם את אגוזי המלך.
5. מביאים לרתיחה, ומנמיכים ללהבה בינונית לבישול של עוד כ-20 דקות, ללא מכסה, כדי לצמצם את הנוזלים. מערבבים מדי פעם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ניר עומר
שתף את המתכון