חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי פרג-מעולה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יוצא ממש טעים .... לאוהבי הפרג המושבעים... התמונה של הפאי לפני הכניסה לתנור...
פאי פרג-מעולה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יוצא ממש טעים .... לאוהבי הפרג המושבעים... התמונה של הפאי לפני הכניסה לתנור...
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבצק:
240 גר' חמאה
4 כפות אבקת סוכר
4 כפות מים
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
3 כוסות קמח
החומרים למלית הפרג:
300 גר' סוכר
360 מ"ל חלב
300 גר' פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגוררת
75 גר' צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויטים
אופן ההכנה
בצק:
לערבב הכל בפוד פרוססור עד שמתקבל כדור בצק.
לקרר כמה שעות.
לרדד שני שליש מהבצק לתבנית,להכניס למקפיא ל-10 דקות,לכסות בנייר אלומניום ולאפות כ-15 דקות ב 190 מעלות.
מילוי:
לבשל עד שרותח ומבעבע,ולקרר.
לשטח על הבצק את מלית הפרג .
לסדר מעל רצעות בצק שתי וערב או לרדד בעזרת מטריצה.
למרוח ביצה ולאפות ב-180 מעלות כ-35 דקות.
הערות שלי(שאנה):
הפאי מאוד טעים,טיפה כבד-אל תשכחו זה פאי ולא עוגה אורירית.
המלית מאוד מאוד טעימה,ומתאימה לפי דעתי גם למלית לאוזני המן.
מגיש: שאנה
מקור: קונדיטוריית בן עמי
שתף את המתכון