חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת תות מדהימה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת תות מדהימה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.2 קילו תותים
900 גר' סוכר
מיץ מלימון שלם
ליבה של תפוח עץ.
אופן ההכנה
לשים בסיר את התותים(חתוכים ל-2)+הסוכר ומיץ הלימון על אש קטנה בהתחלה ולערבב כמה דקות עד שנהיה נוזלי והסוכר נעלם.
להוסיף את הליבה של התפוח ולהביא לרתיחה.
אח"כ לבשל שעתיים על אש קטנה-בינונית שכל הזמן יהיה ביעבוע קל.
לעקר כלי זכוכית בגודל מתאים,ולשפוך את הריבה כשהיא עוד רותחת לכלי.
לתת לריבה להתקרר לגמרי בכלי כשהוא לא מכוסה.
לכסות במכסה מתאים ולמקרר.
יוצא פצצה ,טעים ובמרקם ריבתי.
בתאבון!
מגיש: שאנה
מקור: עצמי
שתף את המתכון