חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדות מבצק שקם במלית תמרים מעולות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדות מבצק שקם במלית תמרים מעולות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק שקם:
1 קמח תופח קטן
1 שמנת חמוצה
200 גרם חמאה
מלית:
קופסא של מחית תמרים
מעט קינמון
אגוזים קצוצים(לא חובה)
אופן ההכנה
ללוש בצק מכל המרכיבים של הבצק, להשהות במקרר שעתיים.
לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד למרוח בממרח תמרים,לפזר אגוזים קצוצים
ומעט קינמון.
לגלגל לרולדה ולאפות בחום 180 מעלות עד שהבצק מזהיב.כ-35 דקות.
להוציא מהתנור לקרר מעט ולחתוך לפרוסות אלכסוניות.
לפזר למעלה אבקת סוכר
אני עשיתי 2 רולדות עם ממרח תמרים ואחת עם ממרח שוקולד.
כולן יצאו נפלאות ונחטפו...
מגיש: שאנה
מקור:
שתף את המתכון