חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי עוף ברוטב עגבניות מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממש טעים....
כדורי עוף ברוטב עגבניות מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממש טעים....
הוראות הכנה
מרכיבים
לכדורי העוף:
1 חזה עוף גדול
1 תפוח אדמה בינוני
1 בצל בינוני
1 ביצה
1 כפית גדושה אבקת מרק בצל
1 כפית אבקת מרק עוף
6 כפות קמח מצות (או יותר)
פלפל שחור גרוס
מלח
לרוטב:
1 בצל קצוץ דק
1/2 1 כפות אבקת מרק עוף
קופסה קטנה - רסק עגבניות
2 כפות פפריקה אדומה
כפית שטוחה כמון
מעט מלח
סוכר (על סיר גדול… כמה כפות… לא להיבהל… ניתן להוסיף מעט ולתקן תיבול בסיום הבישול)
פלפל שחור גרוס
מים
2-3 כפות קמח … או יותר (להסמכת הרוטב)
אופן ההכנה
לכדורי העוף:
לטחון את החזה עוף, להוסיף תפוח אדמה ובצל מגורדים (עדין) על הפומפיה (או לרסק הכל במעבד מזון).
להוסיף תבלינים + ביצה + קמח מצות.
לרוטב:
לחמם מים בסיר, להוסיף את כל רכיבי הרוטב (פרט לקמח).
כשהרוטב רותח להוסיף את כדורי העוף (לא קטנים מידי ולא גדולים מידי).
לבשל כ 30 דקות, להוסיף את הקמח (מעורבב במעט מים קרים) ולהסמיך את הרוטב.
לבשל עוד כ 10 דקות, לתקן טעמים…. צריך להיות רוטב מתקתק וכדורי העוף אמורים להיות לבנבנים בפנים.
הערות:
הכי טעים עם חלה… לטבול ברוטב ולאכול.
מגיש: שאנה
מקור: סופי
שתף את המתכון