הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר חלבי
200 גרם חמאה
3/4 כוס קמח
3/4 כוס אבקת קקאו
2 כוסות סוכר
6 ביצים
2 כפיות תמצית ווניל
3 כפות ברנדי
תבנית 25 על 50 (או גודל דומה)
אופן ההכנה
1. מקציפים את הביצים והסוכר למשך מספר דקות עד לקבלת מרקם אחיד וקצת אוורירי.
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול עד למרקם אחיד.
3. מעבירים את השוקולד המומס לקערה עם הביצים תוך כדי ערבוב וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את תמצית הווניל והברנדי.
5. מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים עד שהמרקם אחיד וללא גושים.
6. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחוממם מראש ל-160 מעלות, למשך כ-20 דקות.
7. מוציאים מהתנור ומניחים לקירור למשך כמה דקות. מומלץ לכסות במגבת על מנת לשמור על הלחות של הבראוניז.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון