חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שלל פטריות עם רוטב טריאקי ואגוזי קליפורניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלל פטריות עם רוטב טריאקי ואגוזי קליפורניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג תערובת פטריות חתוכות (שמפיניון, פורטבלו, ירדן)
80 גרם אגוזי קליפורניה קלופים
שמן סויה לטיגון
25 גרם סוכר חום
75 גרם סוכר לבן
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 שיני שום קצוצות דק
3 כפות קטשופ
¼ כוס מיץ עגבניות
¼ כוס חומץ בן יין אדום
¼ כוס רוטב סויה
1 כוס מים
1 ס"מ זנגביל טרי וקצוץ דק
14 גרם קורנפלור מומסים בשני שליש כוס מים
אופן ההכנה
מניחים בסיר את הסוכר החום, הסוכר הלבן, הפלפל השחור, השום, הקטשופ, מיץ העגבניות, החומץ המים והסויה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש. יוצקים לאט את בלילת הקורנפלור לסיר תוך כדי ערבוב ומבשלים ביחד עוד כחמש דקות. מכבים את האש ודואגים לשמור חם.
מחממים מחבת כבדה ומוסיפים לה מעט שמן לטיגון. מוסיפים את תערובת הפטריות ומטגנים על אש גבוהה במטרה להשחים אותן כארבע דקות. מוסיפים את האגוזים וכוס אחת מרוטב הטריאקי. מערבבים ביחד כדקה נוספת ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף איציק תג'ר ממסעדת ברוהאוס תל אביב
שתף את המתכון