הוראות הכנה
מרכיבים
קוטפים 30 עלים לא מרוססים (למשל עלי ורד) בגודל בינוני יציבים מספיק כדי
לשאת את השוקולד שנמרח עליהם , לא דקיקים ולא עבים מידי.
שמים את העלים בקערת מים וסבון כליפ ומנקים בעדינות. שוטפים ומיבשים במגבת נייר
שמים כ-30 גרם קוביות שוקולד בצלוחית מתאימה ומכניסים להמסה במיקרו
בכפים או במברשת מורחים את העלים על צידם האחורי (עם הורידים הבולטים)
מניחים את העלים בצלחת עם שכבת השוקולד למעלה ומכניסים למקפיא כשעה
מוציאים וקולפים את העלים הירוקים מעלי השוקולד (במהירות כי השוקולד נמס)
שומרים במקרר בכלי אטום ומוציאים ומקשטים את העוגה לפני ההגשה
מגיש:
מקור: לא זכור
שתף את המתכון