חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתח קצבים על מצע מסבחת עדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתח קצבים על מצע מסבחת עדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם נתח קצבים
100 גרם עדשים ירוקים
50 גרם טחינה גולמית
מיץ מלימון אחד
קורט כמון
קורט מלח
שליש כוס מים
פלפל
בצל ירוק
אופן ההכנה
מנקים את נתח הקצבים מהקרום, הגידים והשומן. חותכים לחתיכות בעובי 4 ס"מ ומניחים בצד. מבשלים את העדשים במים עד לרתיחה ולאחר מכן כעשר דקות נוספות. מסירים מהאש, מסננים ומעבירים למחבת. מוסיפים למחבת את הטחינה הגולמית, מיץ הלימון, הכמון והמלח ומדללים בשליש כוס מים. ממליחים ומפלפלים את נתח הקצבים וצורבים אותו על הגריל או במחבת דקה וחצי עד שתי דקות מכל צד.
מסדרים את מסבחת העדשים בצלחת, מניחים מעל את נתח הקצבים ומקשטים בבצל ירוק.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת ספייס
שתף את המתכון