הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם נתח קצבים
100 גרם עדשים ירוקים
50 גרם טחינה גולמית
מיץ מלימון אחד
קורט כמון
קורט מלח
שליש כוס מים
פלפל
בצל ירוק
אופן ההכנה
מנקים את נתח הקצבים מהקרום, הגידים והשומן. חותכים לחתיכות בעובי 4 ס"מ ומניחים בצד. מבשלים את העדשים במים עד לרתיחה ולאחר מכן כעשר דקות נוספות. מסירים מהאש, מסננים ומעבירים למחבת. מוסיפים למחבת את הטחינה הגולמית, מיץ הלימון, הכמון והמלח ומדללים בשליש כוס מים. ממליחים ומפלפלים את נתח הקצבים וצורבים אותו על הגריל או במחבת דקה וחצי עד שתי דקות מכל צד.
מסדרים את מסבחת העדשים בצלחת, מניחים מעל את נתח הקצבים ומקשטים בבצל ירוק.
מגיש:
מקור: מסעדת ספייס
שתף את המתכון