חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הברק שבפטריה. (גולש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לברק היקר
הברק שבפטריה. (גולש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לברק היקר
הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות שמפיניון קטנות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום חתוכים לפרוסות
1 פלפל אדום לא חריף חתוך לקוביות
¼ כוס שמן זית
50 גרם מרגרינה או חמאה
1 כף פפריקה אדומה
½ כפית פפריקה חריפה
1 כפית זרעי קימל
1 כף ממרח שום , או שום כתוש
11/2 כוסות מים
½ כפית מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
בסיר לחמם את השמן והמרגרינה.
להוסיף את הבצל ופרוסות השום ולטגן קלות,
להוסיף את הפטריות והפפריקה האדומה יחד עם הפפריקה החריפה ומערבבים כדקה,
מוסיפים את קוביות הפלפל, הקימל והעגבניות וממשיכים לבשל,
מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה, השום הכתוש מוסיפים כס וחצי מים ומביאים לרתיחה,
מנמיכם את הלהבה וממשיכים לבשל,
מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס טרי ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון