הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות שמפיניון קטנות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום חתוכים לפרוסות
1 פלפל אדום לא חריף חתוך לקוביות
¼ כוס שמן זית
50 גרם מרגרינה או חמאה
1 כף פפריקה אדומה
½ כפית פפריקה חריפה
1 כפית זרעי קימל
1 כף ממרח שום , או שום כתוש
11/2 כוסות מים
½ כפית מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
בסיר לחמם את השמן והמרגרינה.
להוסיף את הבצל ופרוסות השום ולטגן קלות,
להוסיף את הפטריות והפפריקה האדומה יחד עם הפפריקה החריפה ומערבבים כדקה,
מוסיפים את קוביות הפלפל, הקימל והעגבניות וממשיכים לבשל,
מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה, השום הכתוש מוסיפים כס וחצי מים ומביאים לרתיחה,
מנמיכם את הלהבה וממשיכים לבשל,
מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס טרי ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון