הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נתח שפונדרה חתוך לקוביות
2 בצלים לרבעים
1 ראש שום
5 גזרים חתוכים לרבעים
3 כפות סוכר
1 בקבוק יין אדום
1 זר טימין
פלפל שחור
מלח גס
אופן ההכנה
מלהיטים את הסיר על אש גבוהה. ממליחים ומפלפלים את הבשר ומכניסים לסיר לסגירה מכל הכיוונים. מוסיפים את הבצל ומשחימים. מוסיפים את הירקות וזר הטימין וצולים עוד 20 דקות על אש גבוהה. מוסיפים את היין והסוכר וממשיכים לבשל עוד כשעתיים וחצי על אש נמוכה.
מגיש:
מקור: מסעדת פויקה
שתף את המתכון