הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה מלוחה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אגוז מוסקט
1 ק"ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ
1 ליטר שמנת מתוקה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר גדול. מוסיפים את אגוז המוסקט וקוביות הבטטה ומערבבים היטב. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבטטה מתחילה להתפרק מעט. מוסיפים מלח ופלפל ואת השמנת המתוקה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם. כאשר הרוטב רותח מנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-30 דקות ומערבבים מדי פעם. טועמים ומתקנים תיבול.
מגיש:
מקור: מסעדת פסטה מיה
שתף את המתכון