הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף טרי נקי משומן
1 בצל בינוני פרוס גס
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון טרי
2 כפות ברנדי
100 גרם חמאה רכה
אופן ההכנה
ממיסים כף מהחמאה במחבת כבדה וחמה ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הכבדים ומטגנים עוד מספר דקות. מתבלים במלח, פלפל וברנדי. מורידים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר. מכניסים את הכבדים והבצל למעבד מזון, מוסיפים את החמאה וטוחנים לקבלת מסה חלקה. מרפדים תבנית ארוכה וצרה בניילון נצמד ויוצקים לתוכה את התערובת. מכסים בניילון ומקררים למשך 24 שעות. מוציאים מהתבנית בזהירות על ידי משיכת הניילון התחתון ומורידים את הניילון העליון. פורסים להגשה.
מגישים עם לחם שחור קלוי, חמאה וריבת פירות יער מתוקה.
מגיש:
מקור: מסעדת וויט הול סטייק האוס
שתף את המתכון