חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות צלויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את העגבניוית עדיף לצלות בגריל אך אם אין את האפשרות אפשר גם עם רשת על הגז הביתי
מרק עגבניות צלויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את העגבניוית עדיף לצלות בגריל אך אם אין את האפשרות אפשר גם עם רשת על הגז הביתי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עגבניות בשלות מאוד ורכות
5 שיני שום
3 פלפלים אדומים מתוקים
מלח ופלפל
חצי כפית צ'ילי גרוס או טחון
2-3 כפות סוכר
4 גבעולי אורגנו טרי
ראש סלרי 1 בינוני חתוך לקוביות קטנות
1/4 כוס עראק {מה שיש בבית}
אופן ההכנה
יש לחרוך את העגבניות על הגריל בין 5 ל10 דקות ביחד עם השום והפלפל
לטחון את הכל בבלנדר עד למרקם הרצוי לכם .
לבשל בסיר כ15 דקות .לתבל ולהוסיף את הסלרי לעוד 10 דקות בישול
לאחר מכן להוסיף את העראק ולהסמיך {אם יש צורך} לבסוף להוסיף את עלי האורגנו קצוצים
מנה קלה להכנה וטעימה מאוד בתאבון!!!!!!!!!!!!!1
מגיש: איציק גבאי
מקור: אילת
שתף את המתכון