הוראות הכנה
מרכיבים
16 יחידות קלמארי
200 גרם גבינת שמנת
200 גרם גבינת פטה עזים
צרור עירית קצוצה
שמן
ביצה
פירורי לחם
לסלסה: 4 עגבניות חתוכות לקוביות
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
½ צרור כוסברה קצוץ
מעט מלח, פלפל, סוכר, שמן זית וחומץ
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינות והעירית הקצוצה. ממלאים את הגבינה בתערובת. מצפים בביצה ובפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק.
מערבבים היטב את כל חומרי הסלסה.
מגישים את הקלמארי חם עם סלסת העגבניות והכוסברה.
מגיש:
מקור: מסעדת נחלים
שתף את המתכון