חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כעכים נוסח שרתון אנטליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך איזה כעכים נימוחים
כעכים נוסח שרתון אנטליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך איזה כעכים נימוחים
הוראות הכנה
מרכיבים
5כוסות קמח
2כוסות חלב
1כוס שמן
1כוס מים פושרים
2כפות מרגרינה בטמפ' החדר
(אפשר חמאה במקום מרגרינה)
2כפות זיתים שחורים מעוכים
2כפיות שמרים יבשים
2כפיות סוכר
2כפיות מלח
1ביצה (את החלבון הלבן שמים בבצק ואת החלמון הצהוב מורחים על הכעכים לפני האפיה )
אופן ההכנה
1.צריך שהחלב יהיה פושר אבל לא חם מידי.
2.שמים בתוך החלב את הסוכר והשמרים ומערבבים היטב.
ומניחים ל15 דקות, עד שזה נהייה חוטים חוטים.
3.מסננים את הקמח לקערה גדולה.
4.עושים גומה ומוסיפים לשם את השמן, המלח, הביצה, החלב והמים הפושרים.
5.לשים את הבצק היטב עד שיהיה רך וגמיש
6.עושים כדור ומניחים להתפחה של שעה בחום.
7.אחרי ההתפחה לקחת חתיכות בצק ולגלגל אותם לעיגולים בגודל של קלמנטינה.
8.את העיגולים לשטח ולרדד בגובה של חצי ס"מ. למעלה למרוח קצת מרגרינה או חמאה
ולהוסיף זיתים מעוכים.לגלגל וליצור ביג'לה.
9.מורחים בצהוב הביצה
10. מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות עד שנהיה שחום למעלה. בערך 25 דקות בתנור.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון