חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין טריפולטאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין טריפוליטאי אורגינלי "טביחה בסלק " brחבל על הזמן שהשקיע בתאור עדיף לרוץ ולבשל br
חמין טריפולטאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין טריפוליטאי אורגינלי "טביחה בסלק " brחבל על הזמן שהשקיע בתאור עדיף לרוץ ולבשל br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
1 קג' שעועית יבשה מושרית במים קרים למשך הלילה
10 שיני שום קלופות מעוכות מעט
6 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לאורכם לרבעים
1 זנב פרה חתוך לחוליות, או רגליים של כבש או נתחי בשר או גרונות הודו
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף כורכום
3 כפות תרכיז סלקא (תרכיז סלק)
חומרים לקוקלא
1 קג' שומן כבש או בקר קצוץ
6 שיני שום כתושות
2 כוסות סולת
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף אחררט (תערובת תבלינים טריפוליטאית)
למעיים ממולאים או בשקית קוקי מהודקת
למילוי:
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
1 כוס שומן כבש או בקר קצוצים
6 כבדי עוף קצוצים גס
2 בצלים קצוצים
6 שיני שום קצוצות
500 גר' בשר קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס שמיר קצוץ
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
הוסף מרכיבים אלו לרשימת הקניות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה ולשים לתערובת אחידה.
צרים מהתערובת קציצות מוארכות, כמו קבב. מניחים על מגש, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לשימוש.
הכנת המעיים:
מערבבים היטב את כל החומרים לתערובת אחידה. ממלאים מעיים מנוקים בתערובת למעין נקניק ארוך או כמה נקניקים קצרים.
להכנת הטביחה:
שמים את השעועית המסוננת בסיר רחב ועליהם את נתחי הבשר. מניחים על הבשר את המעיים הממולאים, הקוקלא ורבעי תפוחי האדמה.
מוסיפים מים שכמעט יכסו את הכל. מוסיפים את התבלינים ותרכיז הסלקא..
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה למשך הלילה, או מכניסים לתנור בחום של 110 מעלות למשך הלילה.
מגיש: האילתי
מקור:
שתף את המתכון