הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות כרוב אדום פרוס דק
1 כוס כרוב סיני פרוס דק
1 כוס מלפפון ירוק פרוס דק
½ כוס לפת מקולפת חתוכה לגפרורים דקים
½ כוס צנון לבן מקולף וחתוך לגפרורים דקים
½ כוס גזר לבן מקולף וחתוך לגפרורים דקים
½ כוס נבטי אלפלפא
½ כוס נבטי צנון או ברוקולי
½ כוס בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות
½ כוס שברי אגוזים שקדים וגרעינים
½ כוס ויניגרט עגבניות (ע"ע)
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים למעט הגרעינים ולאחר מכן מפזרים את שברי הגרעינים מעל הכל.
מגיש:
מקור: שף אבי קונפורטי ממסעדת מוזס
שתף את המתכון