חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פירות.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פירות.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת שימורי משמש (420 גרם) בסירופ קל
30 גרם צימוקים
30 גרם תמרים יבשים מגולענים ופרוסים
1 בננה קטנה פרוסה
2 כפיות קורנפלור מעורבב במעט מים קרים
קורט קינמון טחון
4 ביצים, מופרדות
1 כף אבקת ממתיק מלאכותי
1 כפית תמצית וניל
4 כפיות מרגרינה רכה
4 כפיות אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
שמים את המשמש והסירופ במחבת טפלון בינונית, מוסיפים את הצימוקים, התמרים והבננה. יוצקים פנימה את הקורנפלור במים ומחממים, מאדים עד שמסמיך. מוסיפים קינמון ושומרים חם מעל אש נמוכה.
להכנת התערובת לאומלט: מקציפים את חלמוני הביצה עם הממתיק והוניל. בקערה נפרדת יבשה לגמרי מקציפים את חלבוני הביצה עד לקבלת קצף נוקשה. מוסיפים בתנועות קיפול את החלמונים.
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
מכינים אומלט אחד בכל פעם: ממיסים במחבת בינונית כפית מרגרינה. מוסיפים רבע מתערובת הביצים ומבשלים כ- 2 דקות עד שהתערובת מתייצבת. שמים מתחת לגריל וצולים רק עד שהאומלט משחים מעט מלמעלה. מעבירים לכלי מחומם, יוצקים רבע מתערובת הפירות , מקפלים את האומלט , מפזרים מלמעלה אבקת סוכר ומגישים. חוזרים על הפעולה עם שלושת האומלטים הנותרים, כך שבסך הכל מקבלים 4 אומלטים.
מגיש: האילתי
מקור:
שתף את המתכון