חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סול בטיגון עדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סול הוא דג עדין וטעים אם מכינים אותו בעדינות ובתיבול נכון
דג סול בטיגון עדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סול הוא דג עדין וטעים אם מכינים אותו בעדינות ובתיבול נכון
הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות דג סול קפוא
2 ביצים
עמילן תירס (קורנפלור)
1 כפית אבקת מרק עוף אמיתי -קנור
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר את הדגים במי ברז ולהחליף מים מספר פעמים עד המסת כל הציפוי של הקרח מהדגים.
להוציא מן המים וליבש את הדגים בין שתי שכבות של מגבות ניר למטבח.
להכין שני כלים -באחד אבקת עמילן תירס ובשני ביצים טרופות עם 1 כפית אבקת מרק עוף (קנור).
להכניס את הדגים שהתייבשו לתוך הקונפלור ולדאוג שיכוסו היטב באבקה.
לחמם שמן במחבת טפלון שיכולה להכיל 2 יחידות דג, כאשר השמן חם (לא רותח!) לטבול 2 דגים מקומחים בקורנפלור בבלילת הביצים ולהעביר לטיגון.
להנמיך את האש ולטגן היטב משני הצדדים (להפוך בעדינות מפעם לפעם כדי לקבל טיגון אחיד).
להוציא בגמר הטיגון (גוון זהוב עדין) על צלחת ולספוג עודפי שמן הטיגון ע"י שתי שכבות מגבות ניר.
לחזור על התהליך עם שני הדגים הנוספים.
להגיש חם וטרי.
ניתן לשמור במקרר ליום נוסף ולחמם במיקרוגל.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון