הוראות הכנה
מרכיבים
1 קוביה "טיבולית בצל" - קנור
1/2 כוס מים רותחים
1/2 כוס מים קרים
1 כפית גדושה אבקת מרק בצל "קנור"
1 כפית גדושה אבקת קורנפלור.
אופן ההכנה
מגרדים קובית טיבולית בצל לסיר קטן מרתיחים מים בקומקום חשמלי ומוסיפים לסיר (1/2 כוס).
מדליקים אש בינונית ומערבבים עד המסת השבבים במים.
בכוס נפרדת לערבב את הקורנפלור עם מים קרים (1/2 כוס) עד המסה ללא גושים- להוסיף לסיר .
להוסיף את אבקת מרק הבצל ולבחוש.
להביא לסף רתיחה (הופעת בועות בשוליים), לערבב ולכבות את האש.
זה הכל וזה מהיר!
מתאים להוספה על :
אורז, בשר, דגים,תפוחי אדמה (פירה) וכו' לפי הטעם האישי.
נשמר במקרר לשמוש נוסף במשך 2-3 ימים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון