הוראות הכנה
מרכיבים
10 -12 עגבנית שרי (מומלץ לבחור את הקטנות ביותר קשות ואדומות)
2 כפות צנוברים
עירית קצוצה לקישוט
החמרים לרוטב:
שמן זית משובח, מיץ לימון סחוט טרי, חומץ הדרים, שום כתוש, מלח , פלפל שחור טחון טרי
הכמויות לפי טעם אישי.
אופן ההכנה
לשטוף את העגבניות . אם הן גדולות - לחצות כל אחת ל2 חלקים.
עדיף להשתמש בעגבניות קטנות ואדומות - ולהשאירן שלמות.
לקלות את הצנוברים על מחבת יבשה קטנה תוך ערבוב או הקפצה עד קבלת סימני השחמה קלים- להוריד מן האש ולהעביר מיד לקערית פיירקס קטנה ולשמור עד ההגשה של הסלט.
לקצוץ עירית לחתיכות קטנות ולערבב עם העגבניות.
להכין את הרוטב מהחומרים לעיל ולשמור בצנצנת קטנה עם מכסה עד להגשה.
הגשה וקשוט:
חצי שעה לפני ההגשה לשולחן -(לערבב את הרוטב היטב בצנצנת הסגורה)להוסיף אותו לעגבניות עם העירית ולקשט מעל עם הצנוברים הקלויים והעירית הקצוצה.
מגיש:
מקור: ארוחה עם חברים
שתף את המתכון