חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט עגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מהיר, פשוט וטעים. brיתרונו הגדול - האפשרות להכינו ברגע האחרון במעט מאד מאמץ. brלבחור את החומרים הטריים ביותר - זה מבטיח תוצאות מעולות.
סלט עגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מהיר, פשוט וטעים. brיתרונו הגדול - האפשרות להכינו ברגע האחרון במעט מאד מאמץ. brלבחור את החומרים הטריים ביותר - זה מבטיח תוצאות מעולות.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 -12 עגבנית שרי (מומלץ לבחור את הקטנות ביותר קשות ואדומות)
2 כפות צנוברים
עירית קצוצה לקישוט
החמרים לרוטב:
שמן זית משובח, מיץ לימון סחוט טרי, חומץ הדרים, שום כתוש, מלח , פלפל שחור טחון טרי
הכמויות לפי טעם אישי.
אופן ההכנה
לשטוף את העגבניות . אם הן גדולות - לחצות כל אחת ל2 חלקים.
עדיף להשתמש בעגבניות קטנות ואדומות - ולהשאירן שלמות.
לקלות את הצנוברים על מחבת יבשה קטנה תוך ערבוב או הקפצה עד קבלת סימני השחמה קלים- להוריד מן האש ולהעביר מיד לקערית פיירקס קטנה ולשמור עד ההגשה של הסלט.
לקצוץ עירית לחתיכות קטנות ולערבב עם העגבניות.
להכין את הרוטב מהחומרים לעיל ולשמור בצנצנת קטנה עם מכסה עד להגשה.
הגשה וקשוט:
חצי שעה לפני ההגשה לשולחן -(לערבב את הרוטב היטב בצנצנת הסגורה)להוסיף אותו לעגבניות עם העירית ולקשט מעל עם הצנוברים הקלויים והעירית הקצוצה.
מגיש: amitsur
מקור: ארוחה עם חברים
שתף את המתכון