הוראות הכנה
מרכיבים
פרוסות חצילים מטוגנות, או אפויות על נייר אפייה ולאחר הברשה קלה בשמן זית או קנולה
לרוטב:
קטשופ
רסק עגבניות (מקופסה)
מים מלח
פלפל שחור
פפריקה
פרוסות של שום טרי
מעט סוכר
פטרוזיליה קצוצה - אפשר לפזר לקישוט בעת ההגשה
כל הנ"ל לפי הטעם האישי,
אופן ההכנה
לבשל את חומרי הרוטב בסיר
לטעום ולתקן תיבול
להכניס לרוטב בסיר את פרוסות החצילים לבישול קצר של ספיגת טעמים
על אש נמוכה-בינונית
אם רוצים - אפשר בהגשה לפזר פטרוזיליה קצוצה
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון