הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוחי אדמה בגודל בינוני
1 בצל
שום כתוש (לפי אהבה שום מומלץ הרבה שום)
1 מיכל שמנת לבישול
מלח
רוטב צילי מתוק
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות בגודל של 1.5 סמ על 1.5
מטגנים את תפוח האדמה כמו ציפיס עד שקצת מזהיב .מעבירים לתבנית
חסינה מפזרים את הבצל השום ומלח מערבים קלות (לא לפורר טת תפוח האדמה)ומפזרים
למעלה את רוטב הצילי
מי שאוהב חריף יוסיף הרבה צילי רבע בקבוק מי שלא אוהב חריף יוסיף פחות
מעל הכל לצקת את שמנת לבישול
לכסות בניר כסף ולתנור ב180 מעלות לרבע שעה
אפשרות 2
במקום לטגן את תפוחי האדמה
לבשל את הקוביות חצי כישול שלט יהיו רכות מדי
ואחר כך כמו באפשרות השניה לתנור ל20 דקות מכוסהבניר כסף
ועוד כ15 דקות ללא ניר כסף להשחמה
בתאבון ותהנו
מגיש:
מקור: שגיא גרין
שתף את המתכון