הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק: 1 כוס יין לבן
1 כוס שמן קנולה
קמח לפי הצורך- בערך חצי ק"ג
קורט מלח
חצי שקית אבקת אפיה
למילוי: 1 בצל גדול
מעט שמן לטיגון
1 קופסת טונה
2 עגבניות גדולות מרוסקות בפומפיה
1 קופסת תירס
זיתים ירוקים מגולענים וחתוכים
פלפל שחור
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים לבצק (את הקמח להוסיף בשלבים) עד שמתקבל בצק מאוד רך, שנפרד מדפנות הקערה.
לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשעה.
לקצוץ את הבצל קטן ולטגן עד שיזהיב.
להוסיף את הטונה והפטריות ולהמשיך לטגן.
להוסיף את העגבניות המרוסקות ולטגן היטב עד שלא ישארו נוזלים.
להוסיף את הזיתים ופלפל שחור לערבב היטב.
לקרר את התערובת.
לחלק את הבצק לשניים ולרדד על משטח מקומח לעלה דק. לקרוץ עיגולים בקוטר של ספל גדול.
להניח במרכז מהתערובת ולקפל לחצי. להדק קצוות.
להניח בתבנית אפיה למרוח מעל ביצה טרופה . ניתן לפזר מעל סומסום.
לאפות עד שיזהיב מעט.
מגיש:
מקור: ארגנטינה
שתף את המתכון