חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט גבינה ופרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט גבינה ופרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק פריך:
½ 1 כוסות קמח
125 גרם חמאה
1 חלמון ביצה (צהוב)
¼ כוס מים קרים
חומרים למילוי פרג:
125 גרם פרג טחון
30 גרם חמאה
1 תפוח קטן ירוק
2 חלמוני ביצה
3 כפות דבש
2 כפות קורנפלור
¼ כוס שמנת חמוצה
¼ כוס צימוקים בהירים
1 מקל וניל מגורד או 2 טיפות תמצית וניל
חומרים למילוי גבינה:
3X 250 גרם קוטג' (5%)
½ כוס שמנת חמוצה
2 כפות קמח
1 כפית גרידת לימון
3 כפות מיץ לימון
2 ביצים
2 חלמונים
אופן ההכנה
1. הכנת הבצק: במעבד המזון מכניסים את כל החומרים פרט למים וטוחנים. בהדרגה מוסיפים את המים עד לקבלת בצק. מניחים את הבצק במקרר ל-30 דקות.
2. מרדדים את הבצק לעובי 4 מילימטר ומלבישים אותו בתבנית פאי 26 ס"מ.
3. אופים 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות 20 (רק חצי אפייה, עד תחילת קבלת צבע) מקררים את הפאי.
4. הכנת המילוי: מרתיחים את הפרג במים למשך שעתיים ומסננים. מקררים ומניחים במעבד המזון עם יתר החומרים פרט לצימוקים.
5. טוחנים עד קבלת מחית אחידה, מוסיפים ידנית את הצימוקים ומשטחים את המסה על תחתית הפאי החצי אפוי. מקררים.
6. הכנת מילוי הגבינה: מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מסה אחידה ושופכים על הפרג בפאי.
7. אופים ב-200 מעלות למשך 20-25 דקות.
8. מניחים לעוגה להתקרר בתנור כבוי.
9. מגישים.
10. בתיאבון......
מגיש: exuer1
מקור: איל לביא ממסעדת פסטיס בתל אביב
שתף את המתכון