חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל שעועית לבנה ובשר בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת שעועית ובשר בצבעים מדהימים והכי חשוב טעימה
תבשיל שעועית לבנה ובשר בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת שעועית ובשר בצבעים מדהימים והכי חשוב טעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס שעועית לבנה גדולה (בובס)
3/4 כוס שעועית אדומה
11/2 ק"ג נתח שפונדרה חתוך לקוביות
250 גר' נקניק קבנוס חתוך לטבעות
1/2 כוס ברנדי
8 בצלי אשלוט או שני בצלים סגולים
3 שיני שום מעוכות
1 כפית פפריקה מתוקה
1-1/2 כפית פפריקה חריפה (לפי הטעם)
2 כפות גדושות רסק עגבניות
אופן ההכנה
1.משרים את השעועית במים למשך 24 שעות, מסננים ושוטפים.
2.בסיר שניתן להכניס לתנור מערבבים את השום, הברנדי ושני סוגי הפפריקה.
מוסיפים את בצלי האשלוט, השעועית, הבשר והקבנוס.
3.מוסיפים מים עד כדי כיסוי, ומבשלים בסיר מכוסה על להבה נמוכה במשך שעה וחצי, או
עד שהשעועית מתרככת.
4.מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. אם נותרה כמות גדולה של נוזלים, פותחים את מכסה
הסיר ומצמצמים על להבה בינונית עד ליצירת רוטב סמיך.
5.מעבירים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ומבשלים 45 דקות במכסה
סגור ו-15 דקות במכסה פתוח.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון